Vår story - hur det började...

 

Det var för några år sedan det hela började. När vi träffades en vinter. Precis i början, innan vi ens hade…. ja, du vet. Det var redan där någonstans som vi beslöt att vi bara skulle lova varandra en enda sak, oavsett hur länge eller hur kort tid som vi skulle träffas.

Oavsett om vi bara skulle vara vänner eller starta en kärleksrelation. Oavsett vad som hände med oss i livet, om vi skulle dela det eller gå åt varsitt håll.

 

Carin och Robert har kurser i tantraDet vi tummade på denna kalla januarikväll, var att det enda vi någonsin skulle lova varandra var att i varje situation dela sanningen. Att alltid säga direkt vad man kände, tyckte och tänkte. Inget utrymme för vita lögner, inget utrymme att dölja sanningen.

 

Vi tar guldkornen från Livet...

Vi hade båda haft förhållanden tidigare. En del korta och en del riktigt långa. Vi har lärt oss vad som fungerar. Och vad som inte fungerar. Båda har också genomfört utbildningar av olika slag tidigare och dessutom ägnat många år åt personlig utveckling på varsitt håll, där vi fått ta del av massor av övningar och verktyg. En del förpassades snabbt till papperskorgen medan andra blev sådana som vi fortfarande använder oss av varje vecka eller till och med varje dag!

 

När vi hade inlett vårt förhållande kände vi därför rätt snabbt att vi gärna ville dela med oss av allt detta som vi fått ta del av. För vi var övertygade om att det som fungerade i vår relation också skulle kunna göra det för många andra!

 

...och delar med oss till andra

Vi ville erbjuda andra par att få en stunds avkoppling samtidigt som vi stärker kärleken mellan dem och delar med oss av godbitarna vi samlat på oss under åren. För vi vet att man behöver vårda sin relation, precis som allt annat här i Livet, om man vill ha den frisk och stark!

 

”Vi plockar ut russinen ur kakan och sätter samman detta till några riktigt bra kurser!” Sagt och gjort. Efter några månader hade vi skapat vår första romantiska kärlekshelg och vi var redo att bjuda in deltagare till Par i Hjärter. Med tiden har vi skapat fler kurser, framför allt tantrakurser.


Varför började vi med tantra?
Ibland får vi frågan hur vi började med tantra. Och vi brukar svara att vi aldrig började med tantra! Det var tantran som började med oss! Vi valde ett sätt att leva och förhålla oss till varandra där Kärlek, sanning och respekt var det viktigaste. Att låta medvetandet höjas och livet expandera och ta mer plats.

 

Efter en tid upptäckte vi att det sätt som vi levde våra liv på, både i relationen och sexuellt, var tantriskt. Det gjorde oss nyfikna på att utforska tantran och gå fler kurser för att se vad den kunde bidra med till vår relation.

 

Kurserna är våra ’Kärleksbarn’
Vi båda har två barn var, men eftersom vi inte har några gemensamma barn, brukar vi kalla kurserna för just ’våra barn’! Vi vårdar dem med Kärlek och älskar att skapa de rum som behövs för att i trygghet utforska relationen. Vi älskar att se kärleken växa mellan deCarin och Robert på Tantrakurser par som kommer till oss! Och vi njuter av att se elden flamma upp igen i en relation som kanske gått på sparlåga en tid.

 

För vi vet att om kursdeltagarnas relation är stark och kärleksfylld kommer detta också att sprida sig vidare. Till deras barn. Till resten av familjen. På arbetsplatsen och till vännerna. Det får oss att känna en enorm lycka!

 

Nu vill vi dela med oss till dig och din älskade – vill ni ta emot?