Detta har hänt...

Carin och Robert i solnedgång på Korfu, juni 2012

 

På denna webb presenterades förut de relationskurser som Carin Olavisdotter hade tillsammans med sin partner och sambo Robert Nilsson. Från år 2010 till 2015 pågick deras kursverksamhet på kursgårdar runt om i Sverige. Under dessa fem år välkomnande de över 620 kursdeltagare som hade samma längtan som Robert och Carin: Att komma ännu närmare varandra och fördjupa sin relation!

 

Eftersom Carin även brann för kvinnlighet och de feminina energierna erbjöd hon dessutom kvinnoretreater under namnet Feminine Nutrition. I Eskilstuna hade hon också återkommande Frigörande Dans. I slutet av maj 2013 sa Carin upp sig från sitt jobb som distriktssköterska i Eskilstuna; Nu skulle hon satsa helhjärtat på dansen och kursverksamheten istället.

 

Några dagar senare, fredagen den 31 maj 2013, vaknade Carin och pratade sluddrigt. Hon kunde inte få fram orden ordentligt, trots att hon försökte. Först misstänktes en stroke, men efter flera undersökningar och röntgenbilder visade det sig att Carin fått en elakartad hjärntumör av grad 3 (av 4). Eftersom denna tumör satt placerad vid talcentrum, påverkade den snabbt förmågan att tala tydligt. Operation, strålning och cellgiftsbehandlingar pågick under resten av 2013 och läget såg bra ut. Cancertumören var borta och det fanns inga spår av den på röntgenbilderna!

 

Under 2014 påbörjade Carin därför det stora jobbet med att bygga upp fysisk styrka och kondition igen efter alla behandlingar och mediciner. Det var också en utmaning att lära sig tala igen. Så småningom kunde kursverksamheten starta och vi fick äntligen chansen att träffa de par som tålmodigt väntat efter de inställda kurserna.

 

Lördagen den 17 januari 2015 fick Carin ett oväntat epilepsianfall. Efter nya undersökningar visade det sig att hjärntumören kommit tillbaka. På samma ställe som tidigare, men denna gång som en ännu mer aggressiv cancer; grad 4 av 4. Operation innebar för stora risker och strålbehandling mot huvudet klarar hjärnan bara 1 gång. Återstod gjorde bara cellgifter, men dessa förmådde inte att stoppa den snabba tillväxten av tumören, som expanderade med 1 cm per månad.

 

Händelseförloppet som följde pågick under sju månader och slog sakta men säkert ut talet, höger arm och hand följt av höger ben och fot. Livet gick snabbt från egna ben, via rullator, över till rullstol för att avslutas sängliggandes de sista veckorna.

 

Tisdagen den 11 augusti 2015 klarade inte Carins kropp av att stå emot cancern längre. Hon lämnade sin fysiska kropp klockan 17:55, omgiven av den närmaste familjen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

 

Carin Olavisdotter blev 51 år gammal.

 

 

I samband med att Carin gick tillbaka till änglarnas värld, upphörde all kursverksamhet.

 

Även all information som tidigare gick att läsa på denna sajt, om kurser och tantra, har raderats och vi hänvisar istället till andra ställen på internet.

 

 

 

Många väljer att dela med sig av det positiva i livet på Facebook och i andra sammanhang, men när det kommer utmaningar blir det ofta tyst.

 

Carin valde det motsatta; Att med mod och stor generositet och ärlighet fortsätta berätta tankar och känslor genom hela sjukdomstiden. Hennes berättelse av denna sista resa finns nu samlad och uppdelad på tre sidor, en sida för varje år. Klicka på det år som du vill läsa mer om:

 

 

Hedra Carins minne genom att sätta in pengar till den insamling som hon startade på sin 50-års dag. Har du 50 kronor över (och jag är rätt övertygad om att du har det) sätt då in dem till Carins insamling mot cancer genom att SMS:a: BESEGRA 9114 Förnamn Efternamn till 72988 (T.ex. BESEGRA 9114 Johan Ek). Pengarna sätts direkt in till Cancerfonden, i Carins namn.

 

På detta sätt kan vi hjälpas åt så att så få som möjligt ska behöva gå igenom den resa som Carin tvingades göra. Kanske kommer din gåva en dag att rädda livet på en viktig person. Dig, till exempel. Här får du mer information och kan se hur mycket pengar som Carin hjälp Cancerfonden att samla in hittills. TACK för ditt bidrag!

 

Denna webb kommer att finnas kvar fram till sommaren 2016 för att hylla och hedra Carins minne. Därefter kommer ord och händelser för alltid att finnas kvar i hjärtat hos oss som fick förmånen att ta del av hennes äkta värme, stora generositet och eviga omtanke...

 

 

Det var i dansens virvlar som hon trivdes allra bäst.
Nu fortsätter dansen hos änglarna...